De leukste baby & kinderkleding winkel van Amsterdam met een stoere offline & online winkel

Winkelwagen

Welkom op onze blog met alle nieuwtjes over Ondersteboven Puck

Regelmatig schrijven wij leuke en nieuwe artikelen over onze producten en geven wij jou ook tips en trucs bij het uitkiezen van nieuwe kleding en/of accessoires voor jouw allerkleinste.

9051 IMG 3853

Bijtringen!

YWSU21 245WR 530 02 Sfeer2

Babykleding | In de spotlights: Ondersteboven Puck

319079 Large

Haaraccessoires voor kinderen

Thumbnail Image1 (2)

Hippe kinderschoenen van Cienta

9492 Image8

WEBSHOP TIP: Ondersteboven Puck!

Vragen, tips of opmerkingen?

Heb je vragen, tips of opmerkingen over een blog, artikel of product van ons. Dan kun je reageren onder de blog, artikel of product en zullen wij z.s.m. hierop reageren. Wil je liever contact met ons opnemen dan kan dat natuurlijk ook, dat kan telefonisch of d.m.v. een whatsapp berichtje op 0651593783.

Ondersteboven Puck

“Ondersteboven Puck | De leukste baby & kinderkleding winkel van Amsterdam met een stoere offline & online winkel. Wij verkopen de aller stoerste, schattigste en leukste merken, wij hebben zelfs tegenwoordig onze eigen merk genaamd; Puck. Als je ons merk ziet wordt je op slag verliefd! Bij ons kun je terecht voor babykleding in de maten 44 t/m 80, kinderkleding in de maten 86 t/m 128 en gifts & accessoires. Daarnaast stellen wij wekelijkse een aantal leuke baby- en kinderkleding setjes samen, special voor de ouders, oma’s & opa’s, tantes en vrienden die het lastig vinden om zelf een setje bij elkaar te matchen. Leuk om als cadeau te geven of gewoon om zelf te kopen voor jouw dierbaarste lieve kleine zoontje of dochtertje”