Jouw kleintje lekker laten slapen met Mellipou

Share us:

Het is echt waar, een muziekje van Game of Throns, Harry Potter, Adele, Amélie Poulain, The Doors of Stevie Wonder, maar dan als slaapliedje voor jouw kleine. Met Mellipou slaapt jouw kindje heerlijk door, met de heerlijke moderne slaapliedjes, die ook voor de ouders een genot zijn om te luisteren.

De Mellipou collectie heeft een moderne, goed grafisch vormgegeven, fun en trendy uitstraling, waardoor hij in elke babykamer mooi tot zijn recht komt.

Bij Ondersteboven Puck verkopen wij de collectie van Mellipou in allerlei kleuren en stijlen, voor elk dus wat wils te verkrijgen.

Mellipou vervaardigd zijn muzikale wolken met de hand in Frankrijk, het bestaat uit pure vakmanschap en om ook een goede “touch” aan het milieu te geven, wordt de vulling gemaakt van gerecyclede flessen.

Om www.onderstebovenpuck.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijke te maken gebruikt Ondersteboven Puck cookies (en daarmee vergelijkbare technieken)

Als je op “Accepteer” klikt, dan geef je Ondersteboven Puck toestemming om cookies voor social media en gepersonaliseerde pagina’s te weergeven. 

Lees hier meer over in onze “privacy disclaimer