4 nieuwe merken dit seizoen…

Share us:

Dit Seizoen hebben we maar liefst 4 nieuwe merken voor baby & kids aan de collectie toegevoegd. Er was zo ontzettend veel moois en leuks afgelopen inkoopseizoen, dat ik het jullie allemaal wilde laten zien. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend blij ben met de collectie. Mooie kleuren, diversiteit in items en stoffen, en de kleur lila is helemaal van dit seizoen. Alle merken die we verkopen passen enorm goed bij elkaar dus onderling kun je de merken heel goed met de elkaar combineren. Maar nu gaan we naar de 4 merken die er dit seizoen zijn bijgekomen.

Het Deense merk Gro…

GRO, is een Deens merk ( we love Scandinavische merken)  met een comfortabele pasvorm, prachtige mooie rustige kleuren en subtiele prints. Gro kiest altijd voor duurzame productie en de hoogste kwaliteit stoffen, zodat de  tijdloze kleding steeds opnieuw en opnieuw kan worden doorgegeven.

COLLECTIE BEKIJKEN

Het Spaanse merk Babyclic…

Babyclic, is een kinder- en babykledingmerk  gevestigd in de prachtige stad Barcelona.
Dit merk heeft in 2008 hun eerste collectie gelanceerd. En de opvolgende jaren blijven werken aan kwaliteit, functionaliteit en het maken van de mooiste collecties. Babyclic met zijn vrolijke en speelse prints verkopen wij voor de kleintjes en voor de grotere kids.

COLLECTIE BEKIJKEN

Het Griekse merk Yell-oh…

Yell-oh, 100% uit Griekenland sinds 2016.
Creativiteit is hun DNA, met vleugje “anders zijn” en heel veel plezier is Yell-oh er om kinderen te empoweren op hun levensavonturen. De Collectie van deze spring/summer is vrolijk en kleurrijk en er zitten veel unisex items tussen.

COLLECTIE BEKIJKEN

Het Spaanse merk Pinata Pum…

Pinata Pum  “SLOW FASHION” wederom uit de prachtige stad Barcelona en opgericht in 2013.
Ze zetten zich in om kinderen te voorzien van comfortabele en casual kleding, kleurrijk, met originele en leuke prints. Pinata Pum is toegewijd aan lokale productie, altijd werkend met hoogwaardige kleurstoffen en materialen werkt nauw samen met patroonmakers en kledingfabrikanten.

COLLECTIE BEKIJKEN


Zien we jullie snel om deze nieuwe leuke merken te bewonderen en de rest van de collectie?
We helpen je graag om out of the box te denken en leuke setjes te maken voor jullie kids

Thats what we love to do!

X

Al onze merken bekijken

Om www.onderstebovenpuck.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijke te maken gebruikt Ondersteboven Puck cookies (en daarmee vergelijkbare technieken)

Als je op “Accepteer” klikt, dan geef je Ondersteboven Puck toestemming om cookies voor social media en gepersonaliseerde pagina’s te weergeven. 

Lees hier meer over in onze “privacy disclaimer